В днешния дигитален свят да имаш смартфон със страхотна камера е

...
В днешния дигитален свят да имаш смартфон със страхотна камера е
Коментари Харесай

През обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra: светът, в който всеки момент е изкуство

В днешния цифров свят да имаш смартфон със страхотна камера е толкоз елементарно (и приятно), че от ден на ден разчитаме на него, с цел да заснемем и споделим хубостта, която откриваме на всички места.

А когато можем да се доверим на идеалния телефон за задачата и прибавим една смислена идея, красивата фотография се трансформира в обръщение.

На 7 юни Samsung България отвориха вратите на VivaCom Art Hall за изложбата „ Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra “. Екипът на Edna.bg имаше удоволствието да стане част от света на Галакси и да е измежду първите, които разгледаха 20 прелестни фотографии, снимани с Galaxy S23 Ultra.

 samsung eliza Елиза Христакиева

За събитието Samsung разчита и на 12 от най-популярните персони в цифровото простраство . Те са единствено една дребна част от многото консуматори, които към този момент се влюбиха в Galaxy S23 Ultra – смарт телефонът, който завоюва вниманието на феновете на мобилната снимка с 200-мегапикселовата камера и неповторимите благоприятни условия за нощна снимка. Затова не е изненада, че флагманът бързо се трансформира в главно изразно средство на членовете на #teamGalaxy.

Освен в деня на откриването на 7 юни феновете на мобилното фотографско имаха опция да прегледат изложбата  до 16.06 от 11:00 до 18:30 ч. и да закупят определена от тях творба.

Авторите са някои от най-обичаните персони в интернет, измежду които Александра Богданска, Калоян Димитров – Ballan, Галя Симеонова, Даниел Петканов, Гери Петкова, Звезделина Цолова и Калоян Христов (Mint.Stories), Денислав Димчев (The Boxing Antelope),Теа Минкова.  Те бяха приели предизвикването на Samsung и всеки бе изразил себе си по неповторим метод през обектива на Galaxy S23 Ultra.

 samsung eliza Елиза Христакиева

Във вечерта на откриването множеството от тях се срещнаха с гостите на събитието, а доста от творбите бяха резервирани и продадени още в първите часове.

Всяка снимка в изложбата бе съпроводена от къса история на създателя, описваща концепцията зад фрагмента. Някои се бяха въодушевили от хубостта на българската природата, до момента в който други бяха развихрили въображението си с артистични фрагменти, нощни сцени и автопортрети. 

Сред спиращите дъха гледки видяхме доста фрагменти, направени измежду природата, които камерата на Galaxy бе запечатала в цялото им благосъстояние и неповторимост. От залеза над планината Витоша до пролетните полета на Дунавската низина – изложбата предложи на посетителите великодушна и впечатляваща палитра от цветове и страсти.

 samsung eliza Елиза Христакиева

Изложбата „ Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra “ не просто потвърди големите благоприятни условия на новия фотографски смарт телефон на Samsung, само че и бе извършена с идея.

Чрез събраните от продажбата на авторските фотографии средства ще се засадят дръвчета из цялата страна, като за задачата Samsung си партнират със уеб страницата Gorata.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР